Перемога за перемогою

У скарбничці студенів кафедри мехатроніки і пакувальної техніки перемога на Всеукраїнському конкурі наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії.

 

12 листопада 2020р. відбулася 20 Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції “Золотий Каштан”, яку  організував Клуб пакувальників України спільно з нашим Університетом. Понад 50 наукових розробок творчої молоді з нашого та інших університетів протягом останніх місяців брали участь у Всеукраїнському конкурі наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії. За результатами конкурсу перемогу здобули 11 розробок, а їх автори презентували свої здобутки.

Ми пишаємося, що серед переможців є студенти ННІТІ – це Владислав Кучерявий з конкурсною роботою “Конструкція і технологія виготовлення упаковки для набора аксесуарів для гаджетів” (керівник – доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталія Кулик) та Дмитро Данюк з конкурсною роботою “Механічний захоплювальний пристрій на засадах біоніки з розширеними функціональними можливостями для виконання операцій групового пакування” (керівник – професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Микола Якимчук).

Учасників  конференції  привітали директор інженерно-технічного інституту доцент Сергій Блаженко,  Почесний президент Клубу пакувальників України Валерій Кривошей, представник компанії «DOW», яка є спонсором конференції Олександр Дишлевий.

Незмінним професійним модератором Конференції був завідувач кафедри машин і апаратів харчових виробництв нашого Університету Олександр Гавва.

Цьогорічно онлайн-слухачами конференції стали творча молодь із Університету «Штефан чел Маре» (м. Сучава, Румунія) і Русенського університету (Болгарія). Позитивним враженнями про представлені розробки та їх авторів поділилися проректор Білоруського державного аграрного технічного університету Володимир Поздняков, представник Киргизько-Турецького університету, фахівець у галузі мікробіології та екології доцент Руслан Аділ Акай Тегін.

На заключення організаційний комітет нагородив всіх учасників конкурсу дипломами та грамотами від Міністерства освіти і науки України та Клубу пакувальників.


Подано в авт. ред.  

опуб. 18.11.20