Активна участь в фіналі  "WorldSkills Ukraine 2020"

  Студенти та викладачі «Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого» беруть активну участь в організації та проведенні національного фіналу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine 2020»

  6 - 8 жовтня за підтримки Міністерства освіти і науки України в місті Дніпро на території університету «Дніпровська політехніка» розпочався національний фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2020».  Його головна мета – сприяти популяризації сучасних професій. Одна із таких професій - мехатроніка.

  Спонсором змагань із компетенції «Мехатроніка»  виступила провідна металургійна компанія «Interpipe» за технічної підтримки компанії «Festo». Для підготовки, проведення та суддівства змагань національного фіналу з компетенції «Мехатроніка» було запрошено студентів гуртка «Мехатроніка» ННІТІ Харкевич Анну, Аліпатову Марію, Данюка Дмитра та професора кафедри мехатроніки і пакувальної техніки який також є постійним експертом  «WorldsSkills Ukraine» в копетенції мехатроніка Миколу Якимчука.

  Протягом трьох днів змагань наші студенти будуть забезпечувати працездатність навчального обладнання, допомагати та контролювати виконання конкурсних завдань  учасниками команд.

  Запрошення студентів НУХТ для проведення національного фіналу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2020» свідчить про їх високий рівень підготовки та підтверджують лідируючі позиції університету з напрямку «Мехатроніка».