Можливість відвідати майбутнє місце навчання

2 березня в Національному університеті харчових технологій відбувся день відкритих дверей. В цей день абітурієнти, їх батьки та всі бажаючі мали змогу відвідати університет. 

На стендах факультетів та інститутів гостей університету зустрічали викладачі та студенти. Вони демонстрували досягнення та відповідали на питання щодо навчання та перспектив подальшого працевлаштування. 

Представники кафедри, у складі делегації ННІТІ ім. акад. А.І. Гулого презентували перспективи навчання на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки. На кафедрі готують спеціалістів за освітнім ступенем бакалавра та магістра. У випускників є можливість подальшого вступу в аспірантуру і отримання наукового ступеня доктора філософії (PhD). У бакалавраті студенти навчаються за спеціальністю 131 «Прикладна механіка» за двома напрямами «Машини і технології пакування» і «Машини і ресурсоощадні технології переробки упаковки». При навчанні у магістратурі є змога продовжити своє навчання вже за трьома спеціалізаціями: «Машини і технології пакування» і «Машини і ресурсоощадні технології переробки упаковки» та «Мехатроніка та робототехніка».

До уваги гостей університету було продемонстровано роботу стендів надані кафедрі фірмою Festo. На цьому стенді студенти старших курсів виконують лабораторні роботи. 

Сподіваємось, що гостям університету відвідування університету принесло користь і дозволило визначитися з відповіддю на питання «Куди піти навчатися». Всі хто не мав змоги потрапити на цей день відкритих дверей не хвилюйтесь. Скоро відбудеться ще один. Слідкуйте за новинами…