Учасники профорієнтаційного табору IBS Education відвідали кафедру

26 березня до нашого університету завітали учасники осіннього профорієнтаційного табору IBS Education.

IBS Education – освітня компанія, що спеціалізується на профорієнтації. Для того, щоб діти робили свідомий вибір майбутньої професії ще зі школи, фахівці компанії організовують на канікулах профорієнтаційні табори, а по вихідних днях – профорієнтаційні курси.

В університеті гостей зустрічали представники студентської ради НУХТ, проректора університету, директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький. 

Гості університету отримали інформаційно-рекламні матеріали й вичерпні відповіді на всі свої запитання, які стосувалися не лише умов вступу чи порад щодо подання електронних заяв або визначення пріоритетів, але й сучасних технологій харчових продуктів, корисності чи шкідливості харчових добавок, здорового харчування, «прохідних» балів для вступу до НУХТ тощо.

Гості університету також відвідали бібліотеку унівеситету, їдальні, студенський клуб та різні лабораторії нашого університету. Серед відвіданих лабораторій була і лабораторія "Мехатроніки та робототехніки" нашої кафедри. Учасники табора з цікавістю вислухали розповідь професора кафедри Миколи Якимчука щодо мождливостей навчання на кафедрі та лабораторної бази кафедри. Школярі побачили в роботі роботи-маніпулятори, демонстраційні навчальні стенди та можливість програмування мікропроцесорів.  

Наші студенти, виладачі й фахівці гостинно запрошували школярів знову завітати до університету на День відкритих дверей та взяти участь у майстер-класах та інших івентах саме на їх кафедрах.

На завершення зустрічі куратори екскурсії від IBS Education вручили університету Подяку за участь та сприяння у проведенні весняного табору.