Нові правила вступу до ВНЗ на 2019 рік

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік пройшли остаточне затвердження та набули чинності – відповідний наказ МОН був зареєстрований в Мін’юсті та розміщений на сайті Міністерства.  варто звернути увагу на основні моменти поточної вступної компанії, які стосуються абітурієнтів, що будут вступати на спеціальність 131 "Прикладна механіка".

Так, для вступу на бакалавра прийматимуть сертифікати ЗНО 2017, 2018 та 2019 років, окрім оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов. З іноземних мов зараховуватимуть лише сертифікати 2018 та 2019 років. Вступник може подати сертифікати в будь-якій зручній йому комбінації.  

При вступі до нас за напрямом підготовки 131 "Прикладна механіка" потрібно мати сертифікати з української мови та літератури, математики та фізики або іноземної мови. Більш детальніше про їх вагу можна дізнатися тут

Жодних змін немає у кількості заяв, які можна подати для вступу на бакалавра. На бюджет це максимум 7 заяв на 4 спеціальності. На контракт кількість заяв не обмежується.

Залишилися коригувальні коефіцієнти – першочерговий, сільський, галузевий.

Важлива новація 2019-го – розширення пільг для учасників бойових дій. Пільги будуть поширені на всіх вступників цієї категорії, а не лише на учасників бойових дій АТО/ООС, як було раніше.

Важливі дати вступної компанії:

Докладніше дізнатися про Умови прийому на 2019 рік можна за посиланням https://bit.ly/2BItqeZ