Знайомство з "Базис"ом

21 лютого студенти кафедри мехатронікита пакувальної техніки під керівництвом проф. Якимчука М.В. відвідали підприємство «Базис» в рамках переддипломної практики.

Компанія «Базис» успішно працює на ринку фасувально-пакувального обладнання з 1996 року. 20 років розробок і впровадження пакувального і логістичного обладнання дозволили компанії накопичити, величезний досвід в області виробничих рішень нового пакувального обладнання, починаючи від снеків, бакалії та кондитерських виробів і закінчуючи замороженими та не харчовими продуктами. В активах компанії більше тисячі проектів нового обладнання, як стандартного, так і індивідуального виконання. 

У студентів була змога побачити сучасне пакувальне обладнання,транспортні системи,які компанія успішно випускає для вітчизняних та закордонних виробників харчової продукції.Окрім того, студентимали змогу побачити  процес створення пакувальної машини, починаючи від етапу проектування до налагоджування її роботи. Керівником практики  від підприємства був головний інженер В’ячеслав Анатолійвич Грибельний. Він розповів про досягнення підприємства «Базис» та показав цікаві технічні рішення,які активно впроваджуютьсяв конструкції новітнього пакувального обладнання. 

Кафедра Мехатроніки та пакувальної техніки вдячна директору компанії «Базис»  Начкебії Заміру Гурамовичу за надану можливість відвідати підприємство та підвищити професійний рівень студентів – пакувальників.