Викладачів кафедри  запрошують головними експертами на фахові конкурси

У Кривому Розі відбувся І відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019».

У регіональному відбірковому конкурсі в Дніпропетровській області брали участь 86 талановитих конкурсантів, більше 1000 гостей, експертів, представників роботодавців.

Враховуючи, що відбіркові конкурси в Україні проходили вперше, то на експертів була покладена надзвичайно важлива місія в розроблені конкурсних завдань, підборі обладнання та підготовці конкурсантів. Головним експертом в компетенції «Водні технології» була обрана асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки нашого університету Ольга Горчакова, яка протягом трьох днів проводила майстер-класи, надавала учасникам допомогу стосовно роботи стенду, а також брала активну учать в роботі журі. 

Спонсором змагань із компетенції «Водні технології» виступила провідна металургійна компанія «Метінвест» за технічної підтримки компанії «Festo».

Вітаємо асистента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольгу Горчакову із вдалим проведенням регіонального відбору «Worldskills Ukraine-2019» та бажаємо подальших творчих здобутків!