Вітаємо нашу студентку - учасницю «Women in Tech 2018»

За результатами багатоетапного конкурсного відбору, студентка кафедри мехатроніки і пакувальної техніки ННІТІ – Рівна Катерина, під керівництвом доцента кафедри Кривопляс-Володіної Людмили, виграла грант на участь у саміті «Women in Tech 2018», який відбувся у м. Варшава.

Науково-практичні заходи саміту об’єднали більш ніж 2600 жінок з країн Європи та Азії, серед яких - 120 учасників з України, у Варшавському Експо центрі, за участі провідних технічних та інформаційних компаній світу: Intel, Samsung, Google, Schneider, Siemens, Goldman Sachs та ін. Поважні лектори – спікери «Women in Tech»: головуючий – доктор, академік Террі Сімпкін, посол США у Польщі Джорджетт Мосбахер; президент Асоціації Універистетів Європи - Рольф Таррах; провідний інженер «OnRobot» Нора Берецкі; технічний директор «YouTube» Сара Клаттербак; віце президент «Dell» - Аня Монрад, та ін.

Катерина приймала активну участь в воркшопах з мехатроніки, де  були представлені надзвичайно високоякісні презентації, неймовірна кількість тем і паралельна демонстрація технічних досягнень європейських компаній.

Створене організаторами саміту навколишнє середовище та міркування модераторів показали найцікавіші проекти галузі інформаційних технологій та робототехніки. В Європі, в цілому, близько третини вчених з області науки, техніки, інженерії та математики є жінками, хоча у Польщі цей показник близький до 25%. Проведені майстер-класи саміту показали учасницям можливості кар’єрного росту у світі інформаційних технологій, мехатроніки та робототехніки.