В гостях у лідера  - компанії "Авентин"

Студенти 4-го курсу, які навчаються за спеціальністю "Машини і технології пакування" і викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки відвідали компанію "Авентин". Це провідний виробник полімерних пакувальних матеріалів та готової упаковки.

Під час екскурсії студенти ознайомились з сучасним обладнанням підприємства, процесом виготовлення полімерних пакувальних матеріалів від надходження сировини до відвантаження рулонного пакувального матеріалу і готових упаковок. 

Гостинні господарі показали повний цикл їх виробництва починаючи з процесу екструдування багатошарових полімерних плівок, нанесення на них кольорового друку, ламінування, вистою  і закінчуючи розрізанням рулонного матеріалу. Також студенти зацікавлено вивчали роботу машин з виготовлення окремих полімерних упаковок. На всі свої питання студенти отримали вичерпні відповіді від директора виробництва Віктора Авдеенко.

Студенти оглянули сучасну лабораторію підприємства, яка призначена для оцінки фізичних параметрів полімерних плівок і готової упаковки; мали змогу побачити, в реальних умовах, як відбувається тестування пакувальних матеріалів і сенс лабораторних робіт, які вони виконують в процесі навчання.

Особливу зацікавленість у студентів викликав сучасний склад для зберігання сировини, яка поступає на виробництво з рухомими стелажами. 

По завершенні екскурсії  від директора по роботі з персоналом Вільдани Любенко студенти дізналися про можливість проходження практики і працевлаштування на підприємстві. Сподіваємось, що студенти, які зацікавлені в отриманні корисних практичних навичок скористаються цією можливістю вже цієї зими. 

Окрему подяку хочеться висловити керівнику представництва компанії Windmöller & Hölscher  Україна за організацію цієї екскурсії.