Люби і розбудовуй Україну

14 березня на території  Київського бронетанкового заводу за патронажем Державної служби зайнятості відбувся  профорієнтаційний захід для молоді «Люби і розбудовуй Україну» з метою популяризації серед молоді інженерної освіти. Для ознайомлення майбутніх абітурієнтів з перспективами навчання в НУХТ було делеговано команду молодих фахівців  Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, а саме асистента кафедри Мехатроніки та пакувальної техніки - Ольгу Горчакову, аспіранта кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання - Богдана Пащенка та аспіранта кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування-  Володимира Захарова.

Зустріч із учнями старших курсів та студентами професійно-технічних навчальних закладів проходила у конференц-залі Київського бронетанкового заводу. Ольга Горчакова презентувала інформацію про перспективи одержання вищої технічної освіти у Національному університеті харчових технологій. Наш фахівець ще на початку свого виступу наголосила, що саме у нашому навчальному закладі можна отримати дійсно якісну вищу інженерну технічну освіту, вона навела основні переваги отримання кваліфікації інженера-механіка, ознайомила майбутніх студентів з новаціями вступу до ВНЗ у 2018 р., а також із можливістю реалізувати себе у культурному та спортивному житті під час навчання.

За активну участь у профорієнтаційному заході «Люби і розбудовуй Україну» Національний університет харчових технологій отримав подяку від директора Київського міського центру зайнятості Віктора Білича.

Колектив Національного університету харчових технологій щиро вдячний за гостинний прийом керівництву Київського бронетанкового заводу та за організацію Державній службі зайнятості, а учням бажає успішного навчання, та вже незабаром чекатиме на них у ролі майбутніх студентів.