Зустріч з майбутніми абітурієнтами

Відбулася зустріч доцента кафедри гуманітарних дисциплін Ірини Нікітіної та асистента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольги Горчакової з учнями 11-В класу Київського природничонаукового ліцею №145, під час якої майбутні вступники  дізналися про переваги отримання технічної освіти у нашому університеті.

Спочатку викладачі поінформували слухачів про перспективи кар’єрного зростання та самореалізації, які обіцяє професія інженера-механіка. Були наведені фактичні запити роботодавців, що шукають творчих і обдарованих спеціалістів із вищою профільною освітою. На другому етапі учнів познайомили із матеріально-технічною базою кафедри мехатроніки та пакувальної техніки. До уваги майбутніх абітурієнтів була представлена навчальна лабораторія мехатроніки, яка містить новітні навчальні мехатронні технологічні комплекси, що поєднують комп'ютерний інтелект із високотехнологічним електронним і механічним обладнанням в єдиному модулі.

Завершився виступ роз’ясненням вимог щодо вступу до НУХТ. Окрім цього, учні були запрошені на День відкритих дверей НУХТ і майстер-клас із «Мехатроніки та робототехніки».