Преставники виробництва - почесні гості кафедри ТМПТ

6-7 квітня кафедру Технічної механіки та пакувальної техніки Національного університету харчових технології відвідали представники виробництва.

6 квітня відбулась зустріч молодих науковців з начальником технічного відділу всесвітньо відомого виробника пневматичного обладнання - фірми «Camozzi». Він розповів всім присутнім про діяльність компанію; інформацію щодо проекти, які спонсоруються; розповів про напрямки розвитку компанії в галузі пропорційної техніки, електромеханічних приводів, обладнання для керування рідкими та газоподібними середовищами. Окрему увагу він акцентував на можливостях працевлаштування випускників в різні відділення компанії.

Наступного дня зі студентами старших курсі зустрілась Ірина Недавняя. Вона представляла відділ дизайну косметологічної компанії «Єльфа». З розповіді гості присутні дізнались про історію успіху та розвитку компанії; методику та практику проведення маркетингових досліджень, творчу та злагоджені роботу по створенню інноваційних для українського ринку продуктів найвищої якості. У студентів та викладачів задали багато питань пов’язаних з проблемами дизайну та виробництва упаковок, проведенням маркетингових досліджень.

Особливе зацікавлення викликало інформація про нюанси взаємодії підрозділів при розробці та дизайні виробів для косметологічної галузі.

Колектив кафедри висловлює подяку гостям та доценту кафедри Кривопляс-Володиній Людмилі Олександрівні за активну участь в організації цих зустрічей.