Нова монографія авторства викладачів кафедри

Творчий колектив викладачів двох кафедр: Гавва О.М., Якимчук М.В., Беспалько А.П, Кривопляс-Володіна Л.О., Токарчук С.В. - підготували і видали наукову монографію «Проектування пакувального обладнання із мехатронних модулів».

У виданні наведено наукове обґрунтування концепції створення машин і технічних комплексів пакування продукції із мехатронних функціональних модулів. Сформульована методологія оптимізаційного структурного синтезу пакувальних машин, побудованих із типових функціональних модулів. Виконаний аналіз конструкцій та виділені типові функціональні модулі машин для пакування збільшених вантажних одиниць. Визначена оптимальна структура та параметри мехатронних функціональних модулів горизонтального та вертикального переміщення, захоплення, утримання та переміщення штучних і тарних вантажів. Виділені основні тенденції розвитку пакувальних машин із системами штучного інтелекту.

Монографія корисна науковим працівникам, конструкторам та інженерно-технічним фахівцям, що працюють у сфері пакувального машинобудування й технічного обслуговування пакувальних машин, а також аспірантам і студентам вищих навчальних закладів.